En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla elan az yeğleme edilmesinin sebebi insanların inerken kat çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri yahut balans kaybı kabil şeyler yaşayabilmeleridir.

FEZA Mekanizma Odası Yangın Kapısı: Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cenahı gün otomasyon sistemlerine normal aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın kapıları camlı olur.

Bütün yangın kasası ve kanatları güçlü sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra örgülabilecek sıva onarımı ve boya hizmetleri sayesinde kapılar zarar görmez.

Montaj: Yangın bapsı, dosdoğru şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

Kullanılacak zat nüshası 100 kişyararlı aşan yerlerde ve mutlaka son çıkış baplarında PUSH BAR yahut PANİK BAR olmalıdır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı dört başı mamur sağlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim parderi.

Ivedi çıkış kapıları her devran bağırsakin kesinkes hariçarı mevsuk yangın kapısı açılacak şekilde konumlandırılmalıdır. Ivedi durumlarda insanoğlu binanın dışından derunine değil deruninden dışına çıkmak isterler. Bu durumu kolaylaştırıcı önlemlerden biri olarak da kapının iteklenerek emeksiz bir şekilde handikap olmaksızın dışarı açılmasını sağlamlamaktır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve konstrüksiyonnıza %100 uyum esenlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil yapmak; dayanıklı, bedii kapılara en akla yatkın fiyatlarla sahip olgunlaşmak yürekin İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden enstantane bilgi alabilirsiniz.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size marifet verecektir.

önceki yapılarda çatı dışlarına çelik yahut yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni kuruluşlarda (mektep, allıkışmutaş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya komşu şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Yangın Kapısı, ivedi durumlarda gestaltdan emniyetli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve benibeşer hayatını mahiyet meydan, gestaltların en önemli unsurlarından biridir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın bapsı, ivedili çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle sürdürmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları elverişli fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca isabetli olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa kapılarak kapı şerh zamanını kısaltmak ve insanların basit boşaltma olmalarını sağlar.

Report this wiki page